5600 encoder için ürünler (5)

Galvanik izolasyonlu veya galvansız artan kodlayıcı çoklayıcı

Galvanik izolasyonlu veya galvansız artan kodlayıcı çoklayıcı

1 giriş impulsu A, B, Z [HTL] veya A, /A, B, /B, Z, /Z [RS422] formatında Giriş frekansı HTL ile 500 kHz, RS422/TTL ile 1 MHz'e kadar 4 impuls çıkışı, formatlar giriş sinyalleri ile aynı, ancak her çıkış için ayrı çıkış seviyesi ataması ile Çıkış sayısını basit ve hızlı bir şekilde artırmak için BUS arayüzü Güç kaynağı 10 … 30 Vcc Sinyal gecikme süresi 160 ns RS422 / TTL'de giriş seviyesi (diferansiyel voltaj > 0,5 V), Diferansiyel HTL'de giriş seviyesi (diferansiyel voltaj > 2 V), Asimetrik HTL'de giriş seviyesi düşük: 0 … 6 V, yüksek: 8 … 40 V TTL'de giriş seviyesi (asimetrik): LOW < 0,8 V, HIGH > 2,0 V DIN rayı 35 mm'ye montaj için kompakt kasa (EN 60715'e göre) Boyutlar U x Y x D = 34 x 118 x 140 mm (1,34 x 4,65 x 5,51″)
temassız mutlak döner enkoder 22A RCB

temassız mutlak döner enkoder 22A RCB

22 mm metal kasada, bilyalı paslanmaz çelik mil ile donatılmış mutlak analog açısal sensör. Besleme 5 VDC/3,3 VDC - Çıkış 5 VDC / 3,3 VDC (rasyometrik) veya 0..10 VDC / 4...20 mA çıkış Kontaksız mutlak döner kodlayıcılar, potansiyometrelerin yerini alır. Dışarıdan neredeyse mekanik olarak aynı olan bu cihaz, iç kısmında kontaksız Hall etkisi teknolojisi ile açıyı okur. En basit formda, döner kodlayıcı 5 VDC sensör beslemesi kullanır ve 16 mA'den daha az akım çekerken 5 VDC rasyometrik çıkış sağlar. Durdurmadan dönebilme özelliği ile 360 derece, ±0,5% doğrulukta 12 bit çözünürlükte algılanır. Kablolu versiyon, 15...30 VDC besleme ile standart 0...10 VDC veya 4...20 mA sinyalleri sunar.
Sinyal Üreteci

Sinyal Üreteci

Türleri: Elektrodinamik, Mekanik, Piezo, Dış salınım devresi, İç salınım devresi Sıklıkla Manyetik Dönüştürücü terimi de kullanılmaktadır. Manyetik sinyal vericisinin yapısı oldukça basittir. Sabit bir bobin, bir kalıcı mıknatısın içinde yer alır. Ortada sabitlenmiş bir demir çekirdek, manyetik alanı yoğunlaştırır. Bunun üzerinde serbest hareket edebilen bir membran bulunmaktadır. Şimdi bir alternatif akım uygulandığında, manyetik alan buna göre değişir. Membran yukarı ve aşağı hareket eder, bu da nihayetinde sesi üretir. Alternatif frekansa bağlı olarak ses frekansı değişir. Her sinyal vericinin bir rezonans frekansı vardır (bkz. üretici bilgileri), bu frekansta sinyal verici en yüksek ses seviyesini üretir; bu aynı zamanda SPL (Ses basıncı seviyesi) kısaltmasıyla da bilinir. Sinyal verici asimetrik bir dikdörtgen voltaj ile çalıştırıldığında, doğru polariteye dikkat edilmelidir.
Temassız Verici

Temassız Verici

Aşınmasız ve güvenli sinyal iletimi Temassız ileticilerimiz, eksenleri etrafında dönerken optik sinyallerin kesintisiz iletimini sağlar. Fiber optik, neredeyse sonsuz bir bant genişliği sunarak, ihtiyaç duyduğunuz sinyalleri tek bir fiber üzerinden iletmenizi mümkün kılar. En yaygın kullanılan üç spektrum 850 Nm, 1310 Nm ve 1550 Nm'dir. Temassız ileticilerimiz çeşitli bağlantı türleriyle mevcuttur ve kaydırma halkalarıyla birleştirilebilir. Bireysel danışmanlık için bizi arayın, sizin için zaman ayırmaktan memnuniyet duyarız.
S8000 Integrale

S8000 Integrale

S8000 Integrale'nin yeni nesli, -60 ile +40°C Td aralığında temel çiy noktası ölçümleri sunmaktadır.